Despre Noi2018-10-05T11:33:17+00:00

DESPRE NOI

Rush IT este o companie cu sediul in Cluj-Napoca care va ofera solutii profesionale in ceea ce priveste sistemele de securitate integrata pentru diverse domenii de activitate. Echipa noastra este structurata in 3 departamente , insa aria noastra de activitate in implementarea sistemelor de securitate este mult mai cuprinzatoare si eficientizata multumita colaboratorilor nostri de incredere.

Oferta noastra include o gama variata de servicii de proiectare si instalare a sistemelor tehnice de securitate, precum si de evaluarea riscului in prealabil.

Contacteaza-ne

In plus, echipa Rush IT asigura si servicii de consultanta, contribuie la proiectarea solutiilor personalizate pentru spatiul dumneavoastra si ofera mentenanta sistemelor de supraveghere implementate in cel mai scurt si eficient mod posibil.

Echipamentele utilizate de Rush IT se pliaza atat spatiilor rezidentiale, cat si domeniilor de activitate comerciala cat si industriala, targetand toate tipurile de companii, indiferent de dimensiunea acestora.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa contactati echipa Rush IT utilizand informatiile din Pagina de Contact, sau telefonic la numarul de telefon: +40 771 557 125.

Rush IT va sta la dispozitie cu cele mai bune sisteme tehnice de securitate integrata. Beneficiati de protectia casei si a companiei prin intermediul serviciilor noastre profesioanale complete.

Serviciile Rush IT includ:

  • Securitate IT
  • Cablare structurata
  • Sisteme de securitate (spatii rezidentiale, comerciale, industriale)
  • Sisteme de supraveghere video (inclusiv streaming live)
  • Sisteme de acces si pontaj
  • Sisteme automatizati porti
  • Sisteme de detectie incendii
  • Sisteme SmartHome
  • Proiectare solutii

PARTENERII NOSTRI

In curs de actualizare

SERVICII

Cablare structurata

De la proiectare, instalare, configurare si testare, echipa Rush IT din Cluj-Napoca se va ocupa de tot ce este necesar in spatiului de care dispuneti, asigurand eficienta si standarde internationale.

Citeste mai mult

Sisteme de securitate

Rush IT va pune la dispozitie sisteme de securitate profesionale pentru ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta in mod permanent, in confortul propriei locuinte si nu numai.

Citeste mai mult

Sisteme de supraveghere video

Camerele de supraveghere video pentru interior si exterior descurajeaza intrarile prin efractie,  permitand in acelasi timp identificarea rapida a persoanelor suspecte care patrund in perimetru.

Citeste mai mult

Sisteme de acces

Echipa Rush IT din Cluj-Napoca asigura proiectarea, instalarea si mentenenta sistemelor de control acces si pontaj, sisteme de acces biometrice si sisteme de acces cu card.

Citeste mai mult

Sisteme de automatizari porti

Produsele si componentele recomandate de Rush IT sunt fabricate dintr-o gama variata de materiale, care sa satisfaca orice nevoi, cele mai populare printre clientii nostri fiind automatizarile de porti.

Citeste mai mult

Sisteme SmartHome

Echipa Rush IT asigura servicii de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor Smarthome de monitorizare, control iluminat, control electric si alarma SmartHome .

Citeste mai mult

Contacteaza-ne

Ne poti contacta usor folosind acest formular de contact