Supraveghere video streaming live

//Supraveghere video streaming live

Rush IT Cluj va ofera sisteme performante de supraveghere video prin live streaming, ceea ce ofera un plus de flexibilitate in monitorizarea spatiului dumneavoastra rezidential, comercial sau industrial. Echipa noastra se ocupa de proiectarea, instalarea si mentenanta sistemului de supraveghere prin streaming live, dumneavoastra putand accesa si controla camerele video de la PC –ul personal, laptop, tableta sau smartphone, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Echipamentul de supraveghere video utilizeaza un sistem de trasmitere live prin conexiune la internet tip 3G sau 4G. Camerele video sunt utilizabile atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, avand o rezolutie mare care permite identificarea persoanelor.

Un sistem de supraveghere video prin streaming live include:

  • Camere video IP si SD card incorporat
  • Injector PoE
  • Router 3G sau 4G
  • UPS
  • Alte accessorii necesare

Sistemul UPS este utilizat ca back-up in cazul lipsei unei alimentari cu energie electrica ceea ce permite transmiterea imaginilor live fara intreruperi, asigurand un grad ridicat de autonomie al echipamentelor.

Avantajul sistemelor de supraveghere video prin streaming live este net superior celor clasice datorita redarii in timp real al imaginilor suprinse de camerele de vedere. Echipa Rush IT va sta la dispozitie cu orice informatii legate de aceste sisteme de supraveghere video, oferindu-va cele mai bune solutii pentru spatiul pe care trebuie sa-l securizati. Nu ezitati sa ne contactati.

2018-10-04T08:42:14+00:00