Supraveghere Video Rezidential

//Supraveghere Video Rezidential

Protectia si securitatea spatiului rezidential va ofera dumneavoastra si familiei dumneavoastra un plus de comfort fizic si psihic, iar multumita dezvoltarii tehnologice din ultimii ani, echipa Rush IT din Cluj va poate oferi acest lucru in cel mai scurt si avantajos mod posibil.

In urma unei discutii in care vom evalua necesitatile dumneavoastra in ceea ce priveste nivelul de securitate dorit, Rush IT va crea si implementa solutia personalizata de supraveghere video optima pentru spatiul dumneavoastra rezidential.

Camerele de supraveghere video pentru interior si exterior descurajeaza intrarile prin efractie,  permitand in acelasi timp identificarea rapida a persoanelor suspecte care patrund in perimetrul rezidential. Echipa Rush IT proiecteaza si implemeteaza sisteme performante de supraveghere video pentru spatiile rezidentiale, plasant dispozitivele video exact acolo unde este nevoie, inclusiv in spatii inaccesibile, oferind vizibilitate din diverse unghiuri si acoperind astfel intreaga suprafata rezientiala.

Sistemele de supraveghere video rezidentiale asigurate de Rush IT sunt compuse din:

  • camere de supraveghere (interior si/sau exterior)
  • dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR / HDD)
  • monitoare (afisare imagini stocate sau live streaming – cu sistem wireless)
  • surse de alimentare pt. camerele video
  • cabluri
  • alte accesorii necesare (carcase camere, iluminatoare IR, mufe, tastaturi, microfon, UPS, etc.)

Serviciile Rush IT de securitate a spatiilor rezidentiale acopera toate aspectele de la stadiul de proiectare si instalare, pana la mentenanta si posibilitatea extinderii sistemului de supraveghere video pe viitor. Siguranta dumneavoastra este prioritatea Rush IT!

2018-10-04T08:42:40+00:00