Supraveghere Video Industrial

//Supraveghere Video Industrial

Rush IT va ajuta la securizarea spatiului industrial prin intermediul sistemelor noatre profesionale de supraveghere video. Indiferent de marimea spatiului industrial, a halelor de productie sau a celor de depozitare, Rush IT se ocupa de toate detaliile de la proiectarea si instalarea, la mentenanta si posibila extindere a sistemelor de supraveghere video.

Prevenirea tentativelor de intrare prin efractie sau furt este asigurata de implementarea unui sistem de supraveghere video eficient si performant. Un astfel de sistem este compus din:

  • camere de supraveghere (interior si/sau exterior)
  • dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR / HDD)
  • monitoare (afisare imagini stocate sau live streaming – cu sistem wireless)
  • surse de alimentare pt. camerele video
  • cabluri
  • alte accesorii necesare (carcase camere, iluminatoare IR, mufe, tastaturi, microfon, UPS, etc.)

Spre deosebire de sistemele de supraveghere pentru spatiile rezidentiale si comerciale, cele pentru spatiile industriale necesita de obicei mai multe dispozitive pentru o arie mult mai ampla de acoperire. In plus, sistemele de supraveghere video pentru spatiile industriale pot fi instalate atat separat, cat si impreuna cu sistemele de control al accesului sau si cele de semnalizare a intrarii prin efractie, prevazute cu senzori de miscare, pentru o securizare maxima a spatiului.

Rush IT are o echipa de specialisti si colaboratori care vor veni in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune solutii de supraveghere video a spatiului dumneavoastra industrial. Tehnologia video IP confera sistemelor de supraveghere video un maxim de flexibilitate, permitand functionarea autonoma a fiecarei camere video instalate, semnalul video fiind transmis in timp real prin intermediul internetului, si accesat de dumneavoastra de pe orice terminal, fie PC, laptop, tableta sau smartphone.

Sistemele de supraveghere video pentru spatiile industriale nu previn doar potentialele daune cauzate de intrari prin efractie sau furt, ci imbunatatesc si productia interna printr-o monitorizare eficienta. Echipa Rush IT se implica proactiv in alegerea camereleor video cu rezolutie optima, in amplasarea acestora in locatii strategice pentru o acoperire cat mai buna si ampla, in crearea unui mod de stocare si arhivare a imaginilor si in mentenanta echipamentelor instalate pentru o monitorizare eficienta la cel mai bun pret.

2018-10-04T08:43:44+00:00