Supraveghere Video Comercial

//Supraveghere Video Comercial

Echipa Rush IT din Cluj-Napoca va pune la dispozitie sisteme performante de supraveghere video si securitate pentru spatiile comerciale, indiferent de tipul afacerii pe care o desfasurati si de marimea spatiului alocat desfasurarii activitatii.

Proiectarea sistemului de supraveghere video pentru spatiul dumneavoastra comercial se face in primul rand conform legislatiei in vigoare, implementarea acestora in spatiul public fiind permisa doar de catre firmele licentiate de catre politie. Rush IT detine o astfel de licenta, si este la curent cu ultimele decizii si dispozitii legislative, asigurandu-va un sistem de supraveghere video comercial in normele legale in vigoare.

Solutiile optime de supraveghere video a spatiului comercial sunt create in urma unei evaluari profesionale a spatiului si bunurilor aferente afacerii dumneavoastra, solutia finala fiind un sistem de securitate video personalizat in functie de nevoile clientului.

Sistemele de supraveghere video comerciale asigurate de Rush IT sunt compuse din:

  • camere de supraveghere (interior si/sau exterior)
  • dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR / HDD)
  • monitoare (afisare imagini stocate sau live streaming – cu sistem wireless)
  • surse de alimentare pt. camerele video
  • cabluri
  • alte accesorii necesare (carcase camere, iluminatoare IR, mufe, tastaturi, microfon, UPS, etc.)

Camerele pentru supravegherea video a spatiilor comerciale sunt alese de catre echipa Rush IT in functie de marimea spatiului comercial, de activitatea desfasurata si de bunurile aferente.

Dispozitivele de supraveghere video vor asigura imagini clare atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, sunt atent selectionate sa reziste temperaturile fiecarui anotimp (camerele video de exterior), sunt plasate in cele mai inaccesibile locuri pentru a asigura un unghi de vizualizare cat mai larg, zoom-ul camerelor video este reglabil manual pentru atentie la detalii, si nu in ultimul rand, design-ul camerelor va fi adaptat estetic la spatiul dumneavoastra comercial.

Sistemele de supraveghere video pentru spatiile comerciale includ si varianta de management wireless, astfel ca veti putea monitoriza spatiul dumneavoastra comercial 24/7, prin live streaming de pe PC-ul personal, laptop, tableta sau smartphone.

2018-10-04T08:43:51+00:00