Solutii date Wireless

//Solutii date Wireless

Echipa Rush IT ofera clientilor nostri solutii performante pentru retelele de date wireless, serviciile noastre incluzand proiectarea, construirea, instalarea, configurarea, testarea si mentenanta solutiei de date wireless potrivite.

Specialistii si tehnicienii Rush IT executa lucrarile pentru retelele wireless cu echipamente de ultima generatie, care garanteaza nu doar eficienta ci si durabilitate. Expertiza noastra ne permite sa garantam calitatea serviciilor oferite, rezultatul fiind o retea wireless eficientizata, care sa previna pierderile de semnal, sa creasca acoperirea si viteza de transfer, sa permita accesul unui numar mare de utilizatori si, implict, sa contribuie la cresterea productivitatii companiei dumneavoastra.

O retea de date wireless cu acoperire buna, va fi configurata in functie de spatiul de munca si de nevoile dumneavoastra ca si client in ceea ce priveste desfasurarea activitatii. Managementul centralizat sau in cloud al retelei de date, necesita de asemenea o securitate IT maxima pentru a preveni orice potential atac, aspect de care ne ocupam simultan. In plus, acest sistem centralizat wireless va permite si conectarea sistemelor de securitate sau supraveghere video si audio, a controlului cailor de acces, a sistemelor de pontaj, etc.

Va stam la dispozitie si cu servicii profesionale de consultanta in ceea ce priveste proiectarea, instalarea si configurarea sistemelor de date si networking, oferindu-va cele mai bune solutii de conexiune wireless. Solutia wireless gasita va include toate componentele hardware si software necesare unei functionari fara probleme, asigurand acces facil, rapid si sigur utilizatorilor.

Alegeti Rush IT pentru siguranta, eficienta si productivitate.

2018-10-04T08:44:45+00:00