Solutii cablare date

//Solutii cablare date

O infrastructura eficienta de comunicatii intr-o companie este absolut esentiala pentru desfasurarea activitatii la standardele cele mai inalte. Rush IT va pune la dispozitie solutii personalizate de cablare structurata pentru orice tip de spatiu, inclusiv cablare retele de date si voce.

Sistemele de date si voce sunt complexe necesitand utilizarea unui cablaj divers, datorita infrastructurii diferite, fie fibra optica, UTP, cabluri de telefonie, servere, switch-uri, centrale telefonice, routere, si utilizatorilor finali: posturi telefonice, laptopuri, PC-uri, tablete, smartphone-uri, si chiar si sistemele de supraveghere cu perifericele aferente: camere video, sisteme audio.

Cablarea de date structurata este cea mai eficienta metoda datorita fiabilitatii, eficientei, a design-ului care poate fi personalizat in functie de nevoile clientului si a duratei extinse de viata. Echipa Rush IT are in componenta sa specialisti si profesionisti in domeniu, iar daca cerintele si necesitatile dumneavoastra sunt diferite si solicita un alt grad de interventie si executie, noi va punem la dizpozitie si expertiza colaboratorilor nostri.

Solutia ideala in ceea ce priveste cablarea sistemelor de date este ca centrul sau camera IT sa fie localizata central, sau intr-un spatiu care faciliteaza crearea retelelor de cabluri date si voce la punctele finale de lucru. Rush IT se va ocupa de toate aceste detalii, de la evaluarea spatiului si design, la proiectare, instalare, configurare si testarea echipamentelor de date si voce. Garantam profesionalism si calitate in ceea ce priveste echipamentul si tehnologia utilizata in intregul sistem de cablare date implementat pentru dumneavoastra.

2018-10-04T08:44:52+00:00