Sisteme Smarthome de monitorizare ambient

//Sisteme Smarthome de monitorizare ambient

Sistemele SmartHome pe care vi le propunem sunt un real ajutor in special in spatiul rezidential, asigurand monitorizarea ambientului, a luminilor, a dispozitivelor electrice, completand gradul de securitate al casei dumneavoastra prin Internet.

Casa ta intelgenta inseamna confort, siguranta si economie. Sistemele de monitorizare a ambientului din casa ta includ montarea senzorilor de temperatura si umiditate, dumneavoastra putand seta orice temperatura doriti atat in momentul in care va aflati in interiorul locuintei, cat si atunci cand sunteti plecati, sau pe drum spre casa, creand din timp ambientul dorit, de pe orice device smart. Fara cabluri pentru termostate, fara echipamente de actionare suplimentare pentru pornirea/oprirea/reglarea temperaturii in propria casa, fie ca este vorba de aparatele de aer conditionat, incalzire in pardoseala, sau prin panouri radiante.

Echipa Rush IT asigura servicii de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor Smarthome de monitorizare a ambientului, astfel ca tot ce va ramane dumneavoastra de facut este sa va creati ambientul dorit cu ajutorul unor setari minime, chiar si de la distanta. Orice deviere de temperatura de la ambientul prestabilit de dumneavoastra vi se va notifica direct pe smartphone sau tableta, astfel ca veti fi in permanenta constient de ambientul casei dumneavoastra.

Calitatea produselor recomandate de catre Rush IT este indibitabila, avand in vedere expertiza membrilor echipei in acest domeniu. Nu ezitati sa ne contactati pentru o solutie si oferta personalizata. Noi va oferim posibilitatea de a va crea si monitoriza ambientul casei la cel mai bun raport pret-calitate.

2018-10-04T08:33:03+00:00