Sisteme detectie incendiu cu control cai de evacuare si trape

//Sisteme detectie incendiu cu control cai de evacuare si trape

Sistemele de detectie a incediului au ca scop principal alerta imediata, raspunsul dar si interventia imediata, si evacuarea rapida a persoanelor si bunurilor aflate in pericol. O schema de principiu arata cel mai bine intrarile si iesirile dintr-o cladire sau incapere de orice fel sau dimensiune. Este necesara o supraveghere constanta a spatiului protejat, o depistare corecta si timpurie a incendiului, dar si declansarea sistemelor de alarmare si/sau protectie, astfel incat interventia sa fie rapida, eficienta si completa.

Rush IT din Cluj-Napoca va pune la dispozitie sisteme de detectie a incendiului cu control cai de evacuare si trape pentru siguranta dumneavoastra si echipament de cea mai buna calitate pentru a va pregati in cazul incident de acest gen. In caz de un incediu, timpul avut la dispozitie pentru evacuare este foarte scurt, de aceea trebuiesc avute in vedere cele mai bune servicii si masuri de actiune de care sa beneficiati in acest scop.

Pentru ca acest proces sa decurga in cel mai bun mod, Rush IT va prezinta sistemele de detectie a incendiului cu control cai de evacuare si trape, avand in vedere ca sunt anumiti pasi care necesita a fi urmati cu mare calm. Sistemele de detectie incendii implementate de Rush IT sunt incorporate la un sistem centralizat ce permite accesul de la diverse platforme, asa ca puteti monitoriza o situatie de urgenta sau o alarma de pe PC, laptop sau chiar de pe telefon. Acestea includ unitati de control pentru isntalarii de stingere a incendiilor, detectori de fum si senzori de temeperatura, dispozitive de semnalizare localizate strategic, dispozitive pentru medii speciale

2018-10-04T08:39:35+00:00