Sisteme de securitate Industrial

//Sisteme de securitate Industrial

Rush IT din Cluj-Napoca va pune la dispozitie sisteme de securitate industriale, punand accent pe calitatea serviciilor oferite, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de fiecare data. Folosind o tehnologie avansata, ne adresam fiecarui dintre proiectele noastre cu seriozitate, atentie si accent pe detaliu.

Pentru a proteja impotriva posibilelor tentative de efractie intr-un parc industrial de exemplu, Rush IT vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii ingenioase de supraveghere interioasa si exterioara, protectie date, control acces, secutitate operationale, sisteme anti-efractie si anti-furt si care, cu ajutorul echipei noastre de specialisti care este intotdeauna la curent cu noutatile in domeniu, sunt executate cu profesionalism.

Pentru a beneficia de serviciile de calitate marca Rush IT contactati-ne, deoarece oferim si consultanta astfel incat, dupa o analiza precisa a situatiei si in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, noi gasim solutia potrivita.

Indiferent de dimensiunea spatiului, noi dispunem de echipament special de ultima generatie care sa corespunda nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste sistemele de securitate industriale.

Sistemele de securitate industriala Rush IT sunt complexe, integrand securitatea mediului de afaceri, mediul de productie propriu-zis, si cel informational, dar si securitatea impotriva incendiilor si a dezastrelor naturale.  Primul pas in proiectarea unui sistem de securitate industriala este reprezentat de o evaluare cantitativa si calitativa a riscurilor si a spatiului industrial in care se desfasoara activitatea companiei dumneavoastra. In functie de rezultatele obtinute de catre echipa de profesionisti Rush IT, se va dezvolta sistemul personalizat se securitate industriala.

2018-10-04T08:42:47+00:00