Sisteme de securitate Comercial

//Sisteme de securitate Comercial

Implementare unui sistem de securitate eficient in orice tip de spatiu comercial, necesita in primul rand o evaluare corespunzatoare a spatiului in care se desfasoara activitatea, a bunurilor utilizate si crearea unei solutii personalizate care sa asigure securizarea maxima a infrastructurii.

Rush IT din Cluj-Napoca va pune la dispozitie nu doar sisteme de securitate comerciale, dar si servicii de consultanta si mentenanta, oferind asistenta prin intermediul echipei alcatuite din profesionisti si specialisti cu experienta vasta in domeniu, fiind la curent cu cele mai recente tehnologii in vederea proiectarii, instalarii, dar si a evaluarii riscului in prealabil.

Serviciile oferite de noi la Rush IT sunt bazate pe tehnologii progresiste si fiabile, iar in ceea ce priveste sistemele de securitate comerciale, puteti beneficia de protectie garantata impotriva tentativelor de efractie, multumita unui sistem complex de supraveghere video si audio, bariere infrarosu, senzori de detectie, dispozitive de avertizare si monitorizare wireless. Prin intermediul sistemelor antifurt si antiefractie Rush IT veti avea parte de siguranta 24/7.

Kit-urile Rush IT sunt solutia completa iar impreuna cu echipa noastra va veti putea configura propriul sistem de securitate pentru spatiul comercial. Indispensabil in ziua de azi, un sistem de supravheghere eficient trebuie sa respecte normele de siguranta in spatiul public iar montajul corect este absolut prioritar.

2018-10-04T08:42:56+00:00