Sisteme de detectie incendiu si desfumare

//Sisteme de detectie incendiu si desfumare

Protectia impotriva incediului este extraordinar de importanta si nu ar trebui sa lipseasca din spatiul dedicat desfasurarii activitatii dumneavoastra. Rush IT din Cluj-Napoca ofera servicii de calitate superioara care includ si sisteme de detectie a incendiului si desfumare. Este necesara o evaluare anterioara pentru ca noi, impreuna cu echipa de profesionisti, sa gasim solutiile ideale pentru prevenirea/stingerea incendiilor.

Incepand de la afaceri mai mici si pana la companii mai mari, noi, Rush IT, va punem la dispozitie sisteme de detectie a incendiului si desfumare performante. Multumita avansarii tehnologiei in acest domeniu, este acum posibila identificarea precisa a zonei sau zonelor cu probleme chiar inainte ca incediul sa se produca. De aceea este imperioasa existenta sistemelor de detectie a incendiului, dar si desfumare, in cazuri mai grave. Aceste sisteme pot oferi avertizari imediate si instructiuni programate de evacuare.

Sistemele de detectie a incendiului si desfumare se instaleaza de catre specialistii nostri Rush IT si dispun de un mecanism central, un dispozitiv responsabil de informaiile primite de la celelalte aparate complementare. Ele mai includ detectorii de fum, senzori de gaz si temperatura, de asemenea si butoanele de avertizare, acestea fiind insotite de semnalizatori auditivi si vizuali. In acest fel, cu ajutorul Rush IT reduceti riscul oricarui tip de amenintare de acest gen.

2018-10-04T08:40:18+00:00