Sisteme de control iluminat

//Sisteme de control iluminat

Rush IT te poate ajuta sa iti creezi propria casa inteligenta. Sistemele SmartHome targeteaza in principiu un mod simplist de actionare a diverselor aparate sau instalatii din casa pentru un confort maxim, consum minim si cel mai mic efort de control al acestora.

Sistemele de control iluminat furnizate de Rush IT se ridica la inaltimea standardelor dumneavoastra, in cele mai mici detalii. Avantajele sistemelor smart de iluminat se diferentiaza in primul rand de cele standard prin economia cablajului de electricitate utilizat, aspect completat de controlul individual al fiecarui element de iluminit, realizat printr-un panou centralizat per circuit de aprindere. Astfel, veti putea aprinde/stinge un sigur circuit sau chiar mai multe simultan, si totul apasand un simplu buton sau direct de pe device-ul dumneavoastra smart. Economia insa nu se refera doar la structura sistemului de control ilumnit, ci si la consumul de energie electrica.

Echipa Rush IT asigura proiectarea si instalarea sistemelor de control iluminat, care pot fi setate in functie de:

  • „spatiu ocupat/vacant” – pornirea de iluminat doar cand in spatiul delimitat de senzori se afla o persoana, respectiv oprirea luminilor cand persoana paraseste spatiul respectiv, sau la un timp prestabilit dupa.
  • „intensitate reglabila” – luminozitatea becurilor sau o altor accesorii de iluminat poate fi controlata in functie de dorinte, sau de scopul camerei.
  • „intervale programate” – dumneavoastra puteti seta un program de iluminat al diverselor spatii in anumite momente ale zilei sau noptii, pentru intervale specifice de timp.
  • „praguri de luminozitate” – sistemele de lumina artificiale pot fi setata sa reactioneze si in functie de nivelul de lumina naturala din casa, birouri sau spatiile industriale. Acestea vor lumina mai puternic cand pragul de luminozitate naturala este mai ridicat, si vor creste pe masura sursa de lumina naturala va scadea in intensitate.

Echipamentele Rush IT de control iluminat includ:

  • senzori cu ultrasunete, senzori cu ultrasonice sau senzori crepusculari
  • controlere de timp (timere)
  • controlere de reglare a gradului de intensitate

Datorita tehnologiei disponibile, Rush IT va poate asigura instalarea unui sistem de control al iluminatului interior sau exterior modern si usor de utilizat de pe smartphone, ipad sau de pe un panou cu touch incorporat intr-o zona accesibila a casei sau spatiului comercial sau industrial. Este chiar atat simplu!

2018-10-04T07:52:05+00:00