Sisteme de alarma Smarthome

//Sisteme de alarma Smarthome

Sistemele de automatizare a casei au inceput sa castige tot mai mult teren in Romania, date fiind avantajele evidente oferite de tehnologia Smarthome. Rush IT va poate furniza proiectarea, instalarea si mentenanta unui sistem smarthome in cel scurt timp si la cel mai avantajos pret.

Un sistem centralizat Smarthome permite controlul celorlalte sisteme principale intr-o casa: sistemul de iluminat, sistemul electric, sistemul de securitate, sistemul de supraveghere, cel de ambient, etc. Si toate ofera un control extrem de facil, fie printr-un panou cu touch central, situat strategic in casa dumneavoastra, fie de pe un device smart, ca ipad-ul sau smartphone-urile pe iOS sau Android.

Rush IT pune insa pe primul loc securitatea casei, a familiei si a bunurilor dumneavoastra, de aceea va recomanda sisteme de securitate profesionale, prevazute cu sisteme de alarma Smarthome. Un sistem de alarma smarthome va va avertiza cand cineva incearca sa patrunda prin efractie, cand se forteaza accesul in spatiul rezidential, dar nu numai, cand se sparge/taie un geam, cand exista miscare in diverse incaperi, etc.

Sistemele de avertizare Smarthome sunt usor de montat, incluzand o unitate centrala (de cele mai multe ori conectata la router-ul din casa, pentru control wireless) care gestioneaza toti senzorii, releele si receptorii instalati. Sistemul de alarma smart include bineinteles si o sirena cu intensitate variata de decibeli in functie de marimea spatiului securizat. Armarea si dezarmarea sistemului de alarma smarthome se face si prin intermediului tehnologiei wireless (de pe un device smart) sau la locatie cu telecomanda inclusa in kit.

Faptul ca sistemele de alarma Smarthome pot fi conectate si controlate impreuna cu celelalte sisteme de securitate, sporeste exponential gradul de siguranta asigurat asupra proprietatii dumneavoastra. Contactati echipa Rush IT si noi va stam la dispozitie cu servicii de evaluare a proprietatii si necesitatilor dumneavoastra, de proiectare, instalare, utilizare si mentenanta a sistemului de alarma Smarthome furnizat de noi.

2018-10-04T07:48:20+00:00