Sisteme de access cu card

//Sisteme de access cu card

Pentru un grad ridicat de securitate, dar si pentru o mangerizarea eficienta a activitatii angajatilor, Rush IT va pune la dispozitie servicii de instalare sisteme de acces cu card. De la proiectare si instalare, la mentenanta, echipa Rush IT acopera toate detaliile, asigurand inclusiv instalarea soft-ului aferent acestor sisteme.

Ideale pentru spatiile comerciale si industriale, dar si pentru anumite zone rezidentiale, sistemele de control acces cu card limiteaza accesul la spatii cu destinatie speciala doar pentru persoanele autorizate.

Exista doua tipuri de sisteme de control al accesului, unul cu functionare independenta sau standalone, care permit doar intrarea persoanelor in anumite spatii, si sistemele cu functionare in retea, care pe langa acces, permit si stocarea datelor si transmiterea acestora spre un terminal de administrare.

Componentele unui sistem de control acces cu card include:

  • Centrale sau controllere
  • Cititoare (standalone sau in retea)
  • Carduri, tag-uri, cartele
  • Dispozitive de blocare al accesului
  • Butoare de iesire
  • Softul aferent

Rush IT asigura si conectarea sistemelor de control al accesului cu cele de pontaj, securitate si supraveghere video pentru un grad de eficienta si protectie maxim.

Nu exitati sa ne contactati pentru o solutie personalizata fiabila care sa adreseze exact nevoile afacerii dumneavoastra. Specialistii Rush IT sunt la curent cu ultimel noutati in materie de sisteme de control acces cu card si nu numai, iar colaboratorii nostri faciliteaza selectia celor mai bune echipamente la cele mai bune preturi.

2018-10-04T08:41:35+00:00