Sisteme de acces si pontaj

//Sisteme de acces si pontaj

Rush IT ofera servicii de instalare sisteme de acces si pontaj pentru un management inteligent, eficient si profesional al productiei si activitatii angajatilor dumneavoastra. Introducerea sistemelor de pontaj in cadrul oricarui tip de companie a devenit un aspect esential, tehnologia curenta permitand integrarea acestora cu sistemele de acces si control al productiei.

Echipa Rush IT din Cluj-Napoca asigura proiectarea, instalarea si mentenenta sistemelor de control acces si pontaj, venind in intampinarea clientilor cu solutii personalizate create in functie de nevoile individuale ale fiecarui client.

Sistemele de control acces si sistemele de pontaj includ centrale de acces, kit-uri de acces, cititoare de proximitate, cititoare de carduri, cartele si tag-uri, si alte accesorii, echipamente asigurate de Rush IT si colaboratorii nostri de incredere.

Un alt serviciu asigurat de Rush IT este instalarea software-ului pentru sistmele de acces si sistemele de pontaj, acesta fiind compatibil cu diverse terminale de acces si pontaj prin conexiune TCP/IP. Acest lucru permite monitorizarea simpla si eficienta privind activitatea si timpul de lucru efectiv al angajatilor in timp real de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet: PC, tableta, laptop sau smartphone.

2018-10-04T08:41:00+00:00