Sisteme de acces biometrice

//Sisteme de acces biometrice

Sisteleme de acces biometrice sunt la ora actuala una dintre cele mai eficiente tehnologii de control al accesului existente, devenind foarte populare in ultimii ani. Datorita unei cereri foarte mari in acest domeniu, sistemele de acces biometrice includ o varietate destul de mare de device-uri, ceea ce poate face dificila alegerea cea mai buna pentru spatiul dumneavoastra comercial sau industrial.

Specialistii Rush IT din Cluj-Napoca va stau la dispozitie cu solutii personalizate in alegerea unui sistem de acces biometric, produsul final fiind unul selectat in functie de marimea spatiului detinut, a numarului de angajati si a gradului de securitate necesar.

Un sistem de acces biometric functioneaza pe baza identificarii caracteristicilor biolgice ale utilizatorului. Cele mai populare sisteme de acces biometrice disponibile pe piata utilizeaza identificarea biometrica prin amprenta si recunoastere faciala.

In general, sisteme de acces biometrice includ:

  • Centrale de control biometrice
  • Cititoare biometrice
  • Colectoare de amprente
  • Softul aferent

Rush IT se ocupa de proiectarea, instalarea si mentenanta sistemului de acces biometric si a softului aferent, oferind in acelasi timp servicii de consultanta si instructiuni de utilizare eficienta a sistemului.

Avantajele sistemelor de acces biometrice sunt mai mult decat evidente: amprentele fiecarui individ sunt unice, ceea ce face ca nivelul de securitate asigurat sa fie unul maxim. Recunoasterea fetei, de asemenea, asigura un grad sporit de securitate, prevenind accesul persoanelor straine in perimetrul respectiv. In plus, sistemele de acces pe baza de indetificare biometrica nu necesita instalarea echipamentelor suplimentare pentru accesul in locatie, astfel nu mai este necesara utilizarea cheilor, a cardurilor sau a altor dispozitive. Acest aspect include si costuri reduse de mentenanta.

2018-10-04T08:42:08+00:00