Proiectare Solutii

//Proiectare Solutii

Rush IT este o companie de securitate IT ofera servicii de design, implementare, integrare si mententanta a solutiilor de securitate indiferent de complexitate. Cu toate acestea, servicii profesionale Rush IT depasesc sfera securitatii IT, oferind si servicii de supraveghere video, sisteme de control al accesului si pontaj, automatizari cai de acces, si sisteme SmartHome pentru confortul spatiului dumneavoastra rezidential, comercial sau industrial.

Specialistii echipei Rush IT din Cluj-Napoca au o vasta experienta in domeniu, iar ce nu reusim sa acoperim noi in diverse domenii, lasam in responsabilitatea colaboratorilor nostri profesionisti.

Noi ne ocupa de proiectul dumneavoastra de la inceput si pana la sfarsit, acoperind toate detaliile posibile, si oferindu-va solutiile personalizate la cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile Rush IT de consultata includ proiectarea solutiilor personalizate, realizate in urma unei evaluari in detaliu a cerintelor dumneavoastra si a spatiului, cladirii sau zonei cu care lucram. Proiectarea solutiilor in domeniul securitatii IT este specialitatea noastra, fiind la curent cu ultimele tipuri de tehnologii smart si echipamente performante.

Fie ca doriti sa va securizati spatiul rezidential, comercial sau industrial, sau doriti sa optimizati productia, sa preveniti potentiale daune, sa facilitati accesul personalului si sa monitorizati activitatea acestuia, sau pur si simplu doriti o casa intelginta pentru confortul dumneavoastra si al familiei, in timp ce faceti economii si protejati mediul inconjurator, solutiile proiectate de echipa Rush IT va vor surprinde in mod placut, daca nu va vor depasi asteptarile.

Contactati-ne telefonic, prin email sau personal, la sediul Rush IT din Cluj-Napoca, si noi venim cu solutia cea mai potrivita.

2018-10-04T07:44:52+00:00