Mentenanta sisteme de supraveghere

//Mentenanta sisteme de supraveghere

Rush IT instaleaza sisteme de supraveghere video pentru o monitorizare eficienta si o protectie completa a spatiului dumneavoastra rezidential, comercial sau industrial. Echipa Rush IT este specialiazata in instalarea si mentenanta sistemelor de supraveghere video fiabile si versatile, aceste dispozitive pretandu-se atat pentru interior cat si pentru exterior, asigurand o monitorizare in timp real sau, in functie de cerintele si nevoile dumneavastra, stocand inregistrarile video pentru vizualizari ulterioare.

Fie ca vorbim de sisteme de supraveghere video standard sau prin streaming live, Rush IT vine intotdeauna cu solutii personalizate pentru spatiul dumneavoastra. Un sistem de supraveghere va fi proiectat in functie de numerosi factori, cum ar fi dimensiunea zonei, natura activitatii desfasurate, tipul de spatiu si scopul instalarii echipamentelor de supraveghere. In urma unei evaluari detaliate realizate de catre echipa Rush IT, se va proiecta sistemul personalizat de supraveghere care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra.

Echipamentele furnizate de Rush IT sunt aduse de la cei mai buni producatori, fiind selectate si in functie de componentele lor care sa asigure o durata lunga de viata si un grad de functionalitate inalt pe tot parcursul utilizarii. De asemenea, noi garantam si servicii de mentenanta ale acestor sisteme de supraveghere, de orice tip, echipa noasgtra standu-va la dispozitie pentru orice ajustari, reparatii sau schimbari de echipamente.

Mentenanta sistemelor de supraveghere include, pe langa echipamentele standard si mentenanta soft-urile utilizate de acestea. Astfel ca pe langa instructiunile primite privind utilizarea anumitor soft-uri sau aplicatii aferente sistemelor de supraveghere, in special a celor care necesitata transferul, stocarea sau prelucrarea datelor inregistrare, specialistii Rush IT va ofera si serviciile aferente de mentenanta pentru acestea.

Aveti dificultati sau neclaritati? Contactati un specialist Rush IT!

2018-10-04T09:31:49+00:00