Cablare retele electrice

//Cablare retele electrice

Cablarea retelelor electrice indiferent de spatiul detinut (rezidential, comercial sau industrial) se executa conform unor cunostinte tehnice aprofundate si in baza standardelor de siguranta electrica prevazute prin lege. Un sistem de retea electrica bine executat va avea in primul o durata de viata extinsa, va necesita in general un numar redus de potentiale modificari si revizii si va garanta o functionare completa si la potential maxim al infrastructurii.

Rush IT vine in sprijinul dumneavoastra de la inceputul proiectului, oferindu-va solutii personalizate de cablare a retelelor electrice necesare desfasurarii activitatii.

Serviciile de cablare a retelelor electrice includ instalarea circuitelor electrice, modificari ulterioare, mentenanta, centre de impamantare unde este cazul, montare tablouri si panouri electrice, insotite de sigurante automate, montare senzori electrici, distributia cablurilor prin pardoseala, plafon sau perimetral, instalare retele de alimentare pe curenti slabi, montare doze, etc. Solutiile oferite de Rush IT sunt complete, profesionale si durabile, garantand o functionare optima a infrastructurii de securitate IT sau de supraveghere al spatiile rezidentiale, comerciale sau industriale.

2018-10-04T08:45:24+00:00