Cablare retele de date si voce

//Cablare retele de date si voce

O infrastructura de telecomunicatii eficienta se bazeaza intotdeauna pe un sistem de cablare structurata bine pus la punct, atat din punct de vedere al locatiei sale cat si al produselor si tehnologiilor utilizate. Echipa Rush IT este constienta de acest aspect, motiv pentru care va pune la dispozitie solutii personalizate de cablare structurata pentru retelele de date si voce, solutii gandite si implementate in functie de nevoile dumneavoastra individuale ca si client, avand ca scop eficientizarea activitatii.

Astfel, un sistem de cablare structurata pentru retelele de date si voce de inalta calitate va scadea nivelul de daune potentiale, va reduce numarul de incidente de intrerupere a activitatii din diverse motive si va preveni avarierea echipamentelor de lucru sau a unor accidente posibile la locul de munca.

Cand realizam design-ul personalizat al unui sistem de cablare structurata pentru reteaua de date si voce, Rush IT ia in considerare arhitectura spatiului de munca, fie el comercial sau industrial, si traseul cablurilor de la unitatea centrala operationala la punctele de lucru, tinand cont de un rezultat final atat functional cat si estetic.

Rush IT se va ocupa de toate detaliile design-ului, echipamentelor, instalarii si mentenantei sistemului de cablare structurata, de la alegerea device-urile active si pasive, la trasarea cablurilor care pot fi ascunse, la vedere sau sub pat de cablu, montare prize si mufe de telefonie sau UTP, conectare la statiile de lucru, configurare routere, etc. si testare.

2018-10-04T10:37:28+00:00