Cablare infrastructura IT

//Cablare infrastructura IT

Rush IT va sta la dispozitie cu solutii complete de cablare pentru infrastructura IT, indiferent de suprafata disponibila, oferind servicii profesionale de instalare si montare retele de date si voce, fibra optica, telefonie IP, wireless, televiziune cu circuit inchis, sisteme video, audio si de securitate IT si alte echipamente aferente unei infrastructuri IT de functionalitate optima.

De la proiectare, instalare, configurare si testare, echipa Rush IT din Cluj-Napoca se va ocupa de intreaga gama de servicii necesare spatiului de care dispuneti, asigurand eficienta si standarde internationale.

Sistemul de cablare IT este proiectat in asa fel incat sa constituie o infrastructura unica, usor accesibila si eficienta care va asigura o conectare si o utilizare rapida, flexibila si fiabila a echipamentelor IT. De la evaluarea spatiului comercial, analiza standardelor de randament privind fluxul informational, alegerea echipamentelor potrivite, design-ul traseului cablurilor si a pozitiei prizelor si routerelor, la configurarea sistemelor de securitate IT, echipa Rush IT furnizeaza cele mai bune solutii personalizate de cablare pentru infrastructura dumneavoastra IT.

Consideram ca performanta si standardele inalte in ceea ce priveste calitatea sistemelor IT utilizate si implementate de echipa noastra de profesionisti si specialisti reprezinta cheia succesului companiei dumneavoastra. Va stam la dispozitie si pentru imbunatatirea unui sistem de cablare IT existent precum si pentru mentenanta serviciilor implementate de noi.

2018-10-04T08:45:17+00:00