Cablare de curenti slabi

Design-ul, implementarea si mentenanta sistemeleor de Securitate IT si securitate a spatiilor rezidentiale, comerciale sau industriale realizate de catre echipa Rush IT sunt concepute in baza sistemelor cablare structurata pe curenti slabi. Aceste sisteme de clablare pe curenti slabi sunt utilizate datorita longevitatii si gradului de versatilitate de care dau dovada, putand fi aplicate oricarui tip de cladire.

Sistemele realizate prin cablare pe curenti slabi sunt reprezentate de instalatiile electrice care utilizeaza curenti de mica intensitate, spre deosebite de instalatiile de lumina. Sistemele Rush IT de securitate IT, supraveghere video, detectie efractie sau incendii, sisteme de acces si automatizare bariere, porti, control cai de evacuare si trape,  si sistemele SmartHome utilizeaza receptori si senzori de mica putere, fiind astfel functionale pe baza sistemelor de curenti slabi.

Intreaga gama de servicii oferite de Rush IT este realizate in baza sistemelor de cablare structurata pe curenti slabi, crescand gradul de siguranta, facilitand mentenanta sistemelor de securitate si, in acelasi timp, garantand o durata de viata a acestora mult peste medie.

Contacteaza-ne

Ne poti contacta usor folosind acest formular de contact

2018-10-04T12:53:25+00:00