Bariere de acces

Rush IT asigura servicii de instalare a barierelor de acces pentru o mai buna administrare a spatiului dumneavoastra rezidential, comercial sau industrial, dar si pentru asigurarea securitatii si prevenirea accesului persoanelor straine sau neautorizate.

Barierele de acces vor fi amplasate in urma unei evaluari a spatiului dumneavoastra, acestea fiind ideale pentru controlul cailor de acces, a parcarilor, etc. usor de instalat si de controlat, barierele de acces automate sunt disponibile in doua variante: barierele de acces cu deschidere normala si barierele de acces cu deschidere rapida.

Tehnologia utilizata permite o durata mare de viata, un control permanent al intrarilor si iesirilor auto, dispun de sisteme cu senzori pentru evitarea impactului cu obiectele aflate dedesubt, sunt rezistente la conditii meteo dure si pot stoca un numar semnificativ de date pentru recunoasterea placutelor de inmatriculare.

Contactati echipa noastra Rush IT din Cluj-Napoca si va punem la dispozitie expertiza specialistilor si colaboratorilor nostri pentur instalarea si mentenanta barierelor de acces, indiferent de spatiu.

2018-10-04T08:37:30+00:00