Bariere automate

Barierele de acces automate recomandate de Rush IT sunt o solutie simpla, sigura si eficienta de upgradare a sistemelor de control al accesului, care conectate la sistemele de Securitate ofera protectie maxima spatiului respectiv.

Ideale pentru parcari, publice sau private, cai cu acces controlat, zone industriale, spatii rezidentialte, cai de acces aeroporturi, etc. barierele automate sunt o optiune viabila si recomandata in administrarea traficului si a autovehiculelor autorizate.

Barierele automate sunt realizate din materiale rezistente, avand o durata de viata mare si pot fi usor controlate prin tehnologia de ultima ora, prin telecomanda, cartela sau cheie. Rush IT se ocupa de evaluarea cailor de acces din cadrul spatiului pe care il detineti pentru a gasi locatiile strategice de amplasare a barierelor automate. Echipa noastra de specialisti se ocupa nu doar de proiectare, ci si de instalare si mentenanta.

Din punctul de vedere al vitezei de ridicare si coborare, barierele automate sunt de doua tipuri: cu deschidere normala sau rapida. In plus, barierele automate sunt adaptate si la conditiile de noapte, fiind dotate cu benzi reflectorizante, lumini de semnalizare pe partea superioara si inferioara, functionand pe baza de fotocelula.

Usor de instalat, barierele automate pentru controlul cailor de acces sunt rezistente la diverse conditii meteorologice, iar softul utilizat permite programarea acestora dupa modul dorit, sistemul permitand si recunoasterea numerelor de inmatriculare.

2018-10-04T08:38:10+00:00