Automatizari usi hale industriale

//Automatizari usi hale industriale

Automatizarea usilor pentru halele industriale este o necesitate in ceea ce priveste eficientizarea traficului si a securitatii in cadrul companiei dumneavoastra. Rush IT va pune la dispozitie cele mai bune oferte in materie de usi automatizate pentru hale industriale, acoperind orice necesitate, de la cerintele tehnice de functionare, la izolare fonica, termica si vizuala.

Colaboratorii si specialistii din cadrul echipe Rush IT din Cluj-Napoca au o experienta considerabila in acest domeniu si sunt la curent cu ultimele tipuri de tehnologii privind automatizarea usilor pentru halele industriale.

In functie de tipul de activitate industriala desfasurata si de tipul de hala, Rush IT va poate recomanda o gama variata de solutii personalizate in materie de usi industriale. In momentul actual, cele mai recomandate produse sunt usile automatizate rapide si cele sectionale.

Usile automatizate rapide pentru halele industriale, sunt reprezentate de categoriile usilor cu impachetare, cu rulare sau usile speciale pentru industriile farmeceutice sau alimentare. Acest tip de usi sunt in special folosite pentru exterior, sunt in general realizate din PVC si sunt usor de manevrat, permitand deschiderea/inchiderea rapida. In ceea ce priveste usile automatizare sectionale, acestea sunt recomandate cu pracaderea halelor industriale de mari dimensiuni, fiind de asemenea adaptabile si constructiilor atipice. Ambele tipuri de usi automatizate pentru halele industriale sunt usor de personalizat cu logo-uri, si fiind realizate la comanda, se vor potrivi la perfectie cu caile de acces, eliminand orice potentiale goluri, care prezinta un risc ridicat de patrundere prin efractie, sunt nefunctionale si inestetice.

Fiabilitatea si versatilitatea acestor modele de usi automatizate pentru halele industriale este asigurata si de posibilitatea acestora de a fi accesorizate cu alte produse de control al accesului si de securitate. Motoarele care stau la baza functionalitatii usilor automatizate pentru halele industriale sunt dotate cu unitati de control multifunctionale, microprocesoare si mecanisme de deblocare manuala in caz de nevoie.

Echipa Rush IT va asigura si mentenanta usilor automatizate pentru halele industriale si orice potentiale schimburi sau modificari de accesorii care sa imbunatateasca functionalitatea sau aspectul acestora.

2018-10-04T08:35:47+00:00