Automatizari usi garaj

//Automatizari usi garaj

Serviciile noastre Rush IT acopera numeroase aspect privind securitatea si eficientizarea spatiilor dumneavoastra rezidentiale, comerciale sau industrial, motiv pentru care echipa noastra de specialist se ocupa si de instalarea sistemelor de automatizare pentru usile de garaj.

Fie ca e garajul de acasa, cel din spatiul comercial sau un depozit industrial, usa garajului este o a doua intrare, motiv pentru care aceasta trebuie atat securizata cat si adaptata unui timp eficient de actionare. Rush IT va pune la dispozitie cele mai noi sisteme de automatizari usi garaje bazate pe o tehnologie avansata si cel mai important, compatibila cu alte produse aferente.

Rush IT va recomanda o gama variata de usi pentru garaj automate, cu deschidere/inchidere:

  • Prin tavan
  • Laterala
  • Basculanta
  • Tip rulou
  • Batanta

Automatizarea usilor pentru garaj este asigurata de instalarea unui motor, usor controlabil printr-o telecomanda. Revenind la tehnologia utilizata, motoarele pentru usile de garaj automatizate sunt foarte versatile, pe langa miscarile de baza inchis/deschis, acestea puttand asigura si deschiderei sau inchideri partiale, detectarea obstacolelor, programarea automata a inchiderii conform unui timp setat in prealabil, inchideri sau deschideri lente sau rapide fara impact.

Toate aceste beneficii oferite de produsele si serviciile Rush IT privind automatizarea usilor de garaj sunt asigurate de la proiectare, la instalare si mentenanta.

2018-10-04T08:36:10+00:00