Automatizari porti de acces

//Automatizari porti de acces

Echipa Rush IT intelege faptul ca securizarea dar si aspectul estectic al proprietatii dumneavoastra, fie ca este un spatiu rezidential, comercial sau industrial, este extrem de importanta pentru dumneavoastra, asa ca va punem al dispozitie servicii de automatizari porti de acces, la cel mai bun raport pret-calitate.

Produsele si componentele recomandate de Rush IT sunt fabricate dintr-o gama variata de materiale, care sa satisfaca orice nevoi si preferinte, cele mai populare printre clientii nostri fiind automatizarile de porti batante si culisante.

Specialistii Rush IT va stau la dispozitie cu informatii si recomandari pertinente privind alegerea tipului de porti de acces automatizate, luand in calcul tipul de deschidere necesar, dimensiunea, greautatea si regimul de functionare al portii. Sistemele de automatizare a portilor de acces sunt actionate rapid si eficient cu ajutorul unei telecomenzi, cartele de acces, cod, cheie sau alte accesorii de control de la distanta. Avantajele portilor automatizate de acces batante sau culisante sunt ca includ un numar redus de piese care asigura miscarea, reduc timpul si efortul manual de deschidere al portilor, si pot fi instalate atat la vedere, contribuind estetic la aspectul proprietatii dumneavoastra (solutii personalizate create special pentru client) sau pot fi instalate si subteran pentru a nu interveni in designul deja existent al portilor de acces.

Contactati-ne pentru o solutie personalizata privind automatizarea portilor de acces ale spatiului dumneavoastra rezidential, comercial sau industrial. Specialistii si colaboratorii Rush IT va stau la dispozitie cu orice informatii privind cea mai buna alegere in ceea ce priveste modelul potrivit de porti automatizate de acces. Acestea vor fi alese in functie de tipul de tehnologie utilizat pentru o actionare rapida, sigura si eficienta.

2018-10-04T08:35:19+00:00